Folkrörelsepodden – avsnitt 7: Ivar Scotte från Sveriges Föreningar och MIP

Folkrörelsepodden I Folkrörelsepoddens sjunde avsnitt samtalar Thor Rutgersson med Ivar Scotte som är ordförande för Sveriges Föreningar och konsulent på MIP – Malmö Ideella föreningars Paraplyorganisation.

Det blir ett samtal om föreningsformen, om styrkan i det ideella engagemanget, om hur den idéburna sektorn ska hitta former för samarbete och om hur vi kan hjälpas åt för att bli öppnare och nå längre.

Thor Rutgersson

Thor Rutgersson arbetar med folkbildning, skriver i jobbet och privat, skriver låtar och spelar in dem som hobby samt är Nintendo- och serietidningsnörd. Thor är även en av författarna till Demokratimodellen.

Detta inlägg är publicerat i Blogg, Folkrörelsepodden och taggat , , . Bokmärk permalänken. Kommentarer är avstängda, men du kan lämna en trackback: Trackback URL.